Kristianstad

Välkommen till Framtids­gymnasiet i Kristianstad!

Framtids­gymnasiet - vill du veta mer - kristianstad

Vi är yrkes­gymnasiet som vet att alla kan lyckas. Efter din ­utbildning här kan du börja jobba på en gång.

Du kommer att tillbringa mycket tid i våra fina verkstäder, där du lär dig genom att prova på, istället för att läsa om det i en bok. Dessutom får alla våra elever möjlighet att ta körkort på skolan. Alla umgås med alla, oavsett om man går i ettan eller trean. Våra duktiga lärare peppar dig och tillsammans hjälps vi åt för att du ska nå dina mål.

Läs om våra ­program och annat nertill!

Välkommen till oss!

Rektor Bo

Framtids­gymnasiet - vill du veta mer - kristianstad

Läs om våra ­program och annat nertill!

Välkommen till oss!

Schoolsoft:
Klicka här!

Klagomålshantering

Framtidsgymnasiet huvudkontor - Östra Hamngatan 13 - 411 10 Göteborg - Kontakta oss