Allt nöjdare elever på Framtids­gymnasiet i Kristianstad

De senaste åren har eleverna på Framtids­gymnasiet i Kristianstad blivit allt mer nöjda med sin skola och ­utbildning. Det visar den kundundersökning som görs bland elever varje år. Nu har årets resultat kommit och kurvan som visar elevernas totala nöjdhet fortsätter att peka uppåt.

– Det är resultatet av ett systematiskt kvalitetsarbete, där vi hela tiden jobbar riktat med identifierade förbättringsområden. Det känns naturligtvis bra att de elever som väljer oss blir allt mer nöjda, säger Bo Berntsson, rektor på Framtids­gymnasiet i Kristianstad.

Läs mer här: https://­utbildning.academedia.se/2017/03/02/allt-nojdare-elever-pa-framtids­gymnasiet-i-kristianstad/

Framtidsgymnasiet Malmö
Strömgatan 13

Växel:

Rektor: Jasmina Krupic

malmo@framtidsgymnasiet.se

SJUKANMÄLAN

Telefon:

Schoolsoft:
Klicka här!

Klagomålshantering

Framtidsgymnasiet huvudkontor - Östra Hamngatan 13 - 411 10 Göteborg - Kontakta oss