Välkomna till en skola att trivas på!

Framtids­gymnasiet ligger vid kommungränsen mellan Malmö och Burlöv. Vi har elever från stora delar av Skåne – från Ängelholm I norr till Trelleborg i söder. Våra lokaler är stora, öppna och ljusa. Vi har fem stora verkstäder; tre för bilmekaniker, en för tungmekaniker och en för VVS- och fastighets­programmet. Vi har även en stor körgård, en lastkaj och många olika lastbilar. Klasserna på skolan är oftast små och behöver du jobba i mindre grupp eller enskilt kan du gå till studieverkstaden. Där finns det lärare som kan ge dig extra hjälp och stöd.

Skolan har en uppskattad restaurang där vi bjuder på frukost för de som kommer tidigt till skolan, lunch och fika. Det finns också ett gym och flera pingisbord som ofta används både på idrottslektioner och under raster.

Stämningen på Framtids­gymnasiet präglas av gemenskap och värme med en inspirerande och trygg studiemiljö där alla blir respekterade för den man är och vill vara. Atmosfären i skolan är en självklar del av både ditt välbefinnande och dina studieresultat, din arbetsmiljö är något vi tar på största allvar. På vår skola är alla viktiga och vi bryr oss om varandra.

Alla våra ­program ger dig goda möjligheter till framtida jobb. Beroende på vald inriktning kan du på skolan även erbjudas möjlighet att ta körkort för truck, personbil och lastbil. Ett nära samarbete med företag i branschen och den arbetsplatsförlagda ­utbildningen är en viktig del i alla våra ­program. Redan under din tid hos oss kommer du att få möta verkligheten och praktisera på ett av regionens ledande företag i branschen. Det gör oss stolta över att många av våra elever får jobberbjudande direkt efter ­gymnasietiden. Det är ju det som är målet med din tid hos oss!

Varmt välkommen till oss!

Framtidsgymnasiet Malmö
Strömgatan 13

Växel:

Rektor: Jasmina Krupic

malmo@framtidsgymnasiet.se

SJUKANMÄLAN

Telefon:

Schoolsoft:
Klicka här!

Klagomålshantering

Framtidsgymnasiet huvudkontor - Östra Hamngatan 13 - 411 10 Göteborg - Kontakta oss