Vi blir Praktiska Gymnasiet Göteborg Gamlestaden

Hösten 2022 byter vi namn till Praktiska Gymnasiet Göteborg Gamlestaden och blir en del av gemenskapen på Praktiska Gymnasiet. Det innebär att du som tänkt söka till utbildningar på Framtidsgymnasiet Göteborg ska söka till Praktiska Gymnasiet Göteborg Gamlestaden istället. Vi kommer i samband med namnbytet även att flytta till helt nya lokaler på Rullaregatan 6 i Gamlestaden, SKF:s tidigare fabrikslokaler. Våra nya lokaler står klara hösten 2023, tills dess befinner vi oss i våra nuvarande lokaler på Andra Långgatan 15.

Från hösten 2022 kommer det alltså att finnas två Praktiska Gymnasiet i Göteborg, Praktiska Gamlestaden och Praktiska Majorna.

Praktiska Göteborg
Gamlestaden

Vi byter namn!

Hösten 2022 byter vi namn till Praktiska Gymnasiet Göteborg Gamlestaden. Här kan du läsa mer om vad namnbytet kommer innebära för dig som elev och för vår skola!

Framtidsgymnasiet ♥︎ Praktiska Gymnasiet

2022

Intresseanmälan

Är du är nyfiken på Praktiska Gymnasiet Göteborg Gamlestaden? Vill du komma och hälsa på eller se till att inte missa några av våra öppna hus eller event? Gör då en intresseanmälan så ser vi till att hålla dig uppdaterad om vad som händer på vår skola.

Till intresseanmälan