Göteborg

Tjena!

Vi blir Praktiska Gymnasiet!

Hösten 2022 byter vi namn till Praktiska Gymnasiet Göteborg Gamlestaden och blir en del av gemenskapen på Praktiska Gymnasiet. Det innebär att du som tänkt söka till utbildningar på Framtidsgymnasiet Göteborg ska söka till Praktiska Gymnasiet Göteborg Gamlestaden istället.

Praktiska Göteborg
Gamlestaden

Program

Hos oss kan du utbilda dig inom de nationella programmen El och EnergiVVS och Fastighet, samt Industriteknik. Har du inte de betyg som krävs har vi plats för dig ändå, vi hjälper dig in på något av våra introduktionsprogram.

Språkintroduktion
Program Introduktionsprogram
Programinriktat val
Program Introduktionsprogram
Individuellt alternativ
Program Introduktionsprogram
Svetsteknik
Program Industritekniska programmet
Fastighet
Program VVS- och fastighetsprogrammet
Elteknik
Program El- och energiprogrammet
Energiteknik
Program El- och energiprogrammet
Kyl- och värmepumpsteknik
Program VVS- och fastighetsprogrammet
Yrkesintroduktion
Program Introduktionsprogram

Praktik i Europa

Med utbytesprogrammet Erasmus+ kan du som elev göra din praktik utomlands på företag i Italien, Spanien, Frankrike och Tyskland. Praktiken är oftast tre veckor och du lär dig mycket om dig själv och ditt jobb.

Erasmus+
Utveckling

En unik möjlighet att utvecklas inom ditt yrke

Erfarenhet

Kom ut i världen och få nya erfarenheter

Öppet hus

Det kan vara svårt att veta vad man ska välja i gymnasievalet, ett sätt att ta reda om vår skola eller utbildning passar dig är att komma och besöka oss på öppet hus. Kom in och hälsa på, kanske kommer du vara en av oss till hösten så hjärtligt välkommen in!


Intresseanmälan

Är du är nyfiken på vår skola? Vill du komma och hälsa på eller se till att inte missa några av våra öppna hus eller event? Gör då en intresseanmälan så ser vi till att hålla dig uppdaterad om vad som händer på vår skola.

Nyheter

Hej! När nåt kul eller viktigt händer kan du läsa om det här i nyhetsflödet.

7 juni, kl 07.57

Jotham om Elteknik

  Jotham läser inriktningen Elteknik hos oss på Framtidsgymnasiet Göteborg. Han är nöjd med sitt program och berättar att han...

Läs mer

17 maj, kl 07.57

Elias om El- och energiprogrammet

  Elias går andra året på El- och energiprogrammet hos oss på Framtidsgymnasiet Göteborg. Han läser till elektriker och ser...

Läs mer

4 september, kl 09.29

Digitala gymnasiemässor

Göteborg och Malmö ställer om till digitala gymnasiemässor. I år är det på grund av covid-19 inte möjligt att genomföra...

Läs mer
Se alla nyheter