Clarence Davin arbetar som lärare här hos oss på Framtidsgymnasiet. Han undervisar på VVS- och fastighetsprogrammet med inriktning fastighet. Han tycker att eleverna är väldigt duktiga på att hjälpa varandra, både med det praktiska och teoretiska. Något som gör lektionerna väldigt roliga!

Vad är det roligaste med att vara lärare?

Att få arbeta nära eleverna och se dem utvecklas och växa i sig själva. Det är också väldigt roligt när gamla elever hör av sig för att berätta om något som hänt eller vill ha tips på jobb.

Du och din klass har varit med och byggt den nya fritidsgården i Biskopsgården. Vad får eleverna lära sig?

Vi har gjort allting tillsammans från grunden. Vi har arbetat praktiskt och eleverna har lärt sig hur man spacklar, maskerar och snickrar. Samarbetet har fungerat jättebra!

Varför tycker du att man ska söka till Framtidsgymnasiet?

Om du är praktiskt lagd kommer du att trivas här. Du får chans att lära dig både på skolan och på din APL-plats. Många utav våra elever får även sommarjobb på sin APL-plats som sedan leder till jobb direkt efter studenten.