Manne jobbar som fastighetsskötare och är ansvarig för det område där Asadullah gör sin APL (Läs Asadullahs intervju här). Han är också handledare åt våra elever och är väldigt uppskattad av dem och oss.

Vad är det roligaste med att vara handledare?

Att träffa nya människor och få dem att gilla jobbet. Hittills har det fungerat jättebra med de elever jag varit handledare åt. Vi får en väldigt bra gemenskap här, viktigt när vi jobbar i grupp. Jag har varit handledare åt elever från Framtidsgymnasiet i cirka fyra år nu.

Vad tycker du är den största fördelen med APL?

Eleverna får se hur verkligheten är och se samt lära sig saker man inte gör i skolan. Om de inte får chans att lära sig här får de inte en komplett utbildning, För vår del är det väldigt roligt att ha eleverna här och lära känna dem. Jag vill att de ska få rätt utbildning så att de verkligen är redo för arbetslivet efter studenten. Genom detta samarbete kan vi vara med och påverka utbildningen, vi är jättenöjda.