Välkommen till oss!

Ska du börja hos oss i höst? Vad roligt! Här hittar du information om vad som händer när skolan börjar i augusti och vem du ska kontakta om du har frågor. Har du inte sökt till oss ännu men är intresserad av att göra det? Välkommen! Här nedan finns information om hur du gör för att söka till oss i sommar eller byta gymnasium till Framtidsgymnasiet.

Klassrummen på Framtidsgymnasiet i Kristianstad är ljusa och fräscha, men vi är mest stolta över våra moderna verkstäder. Där kommer du att tillbringa mycket tid, tillsammans med våra lärare som alltid hjälper och stöttar dig. Hos oss får du en praktisk utbildning med glada och trevliga lärare som lägger stor vikt vid bemötandet.

Vi vet att du kan lyckas i livet!

Vi har lediga platser!

Har du inte sökt en gymnasieplats än eller vill du byta till oss i sommar? Ingen fara, vi berättar hur du gör och vart du vänder dig.

Jag har inte sökt till gymnasiet

Om du inte har sökt till oss innan omvalsperioden slutade (15 maj) ska du kontakta Gymnasieantagningen Kristianstad på: 044 – 13 64 12 eller antag@kristianstad.se. Du kan också kontakta  Gymnasieantagningen Malmö på: 040-34 33 90 eller antag@malmo.se.

Jag vill byta gymnasium

Har du blivit antagen på en annan skola men vill byta? Om du vill ändra ditt val behöver du kontakta Gymnasieantagningen Kristianstad på: 044 – 13 64 12 eller antag@kristianstad.se eller Gymnasieantagningen Malmö på: 040-34 33 90 eller antag@malmo.se. Du kan också läsa artikeln på BytaGymnasium.se för mer information.

Mina kompisar börjar skolan men jag har fortfarande inte sökt

Den 15 september tar vi på skolan över antagningen, här hittar du våra kontaktuppgifter. Innan den 15 september är det Gymnasieantagningen Kristianstad som har hand om antagningen.

Fyll i en intresseanmälan här så kontaktar vi dig så fort vi kan

Kontakt i sommar

Har du frågor om skolan, programmen eller om det är något annat du vill veta om Framtidsgymnasiet? Hör av dig till vår rektor Bo Berntsson, vår biträdande rektor Joakim Eliasson eller vår studie- och yrkesvägledare Mikael Olsrup.

Vi finns här för dig hela sommaren!

Bo Berntsson
Tel: 044-775 11 59 och 072-712 09 67
bo.berntsson@framtidsgymnasiet.se

Biträdande rektor

Joakim Eliasson
Tel: 044-775 11 07 och 076-142 62 48
joakim.eliasson@framtidsgymnasiet.se

SYV

Mikael Olsrup
Tel: 044-775 11 55 och 070-278 17 84
mikael.olsrup@framtidsgymnasiet.se

Skolstart hösten 2020

Terminsstart 19 augusti

Vi börjar med upprop kl. 13:00 för våra nya antagna elever. Du kommer träffa de andra eleverna, personalen och vi presenterar vårt Elevhälsoteam. Vi går igenom hur utbildningen är upplagd och vi kommer även ha någon form av aktivitet under den första veckan.

Här hittar du alla våra läsårstider

Hos oss kan du ta körkort på vår alldeles egna trafikskola.

- Bo Berntsson, rektor

Vill du börja hos oss redan i augusti 2020?

Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan. Är du intresserad av att börja här 2021 eller 2022? Fyll i en intresseanmälan nedan så hör vi av oss med information inför öppna hus och annat relevant som händer på skolan.

Digitalt öppet hus

Här har vi samlat all information du kan tänkas behöva för att få en så bra bild av skolan som möjligt. Vill du lära dig mer om programmen och se våra lärare och elever?

Klicka på knappen nedanför och träffa oss digitalt!