Med anledning av covid-19 finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Linköping

Tjena!

Längtar du efter ett riktigt bra jobb och att tjäna dina egna pengar?

Eller har du inte riktigt koll på vad du vill göra efter gymnasiet? Vi tror på dig, och med stöd, struktur, och praktik ute på riktiga företag hjälper vi dig ut i livet och arbetslivet.

Kom så sätter vi igång, framtiden väntar på dig!

Läs mer om oss

Program

Hos oss kan du utbilda dig inom de nationella programmen Industriteknik, El och Energi och Handel och Administration. Har du inte de betyg som krävs har vi plats för dig ändå, vi hjälper dig in på något av våra introduktionsprogram. Hör av dig på linkoping@framtidsgymnasiet.se så berättar vi mer.

 

Språkintroduktion
Program Introduktionsprogram
Programinriktat val
Program Introduktionsprogram
Handel och service
Program Handels- och administrationsprogrammet
Produkt- och maskinteknik
Program Industritekniska programmet
Svetsteknik
Program Industritekniska programmet
Elteknik
Program El- och energiprogrammet
Yrkespaket
Program Introduktionsprogram
Yrkesintroduktion
Program Introduktionsprogram

Öppet Hus

Det kan vara svårt att veta vad man ska välja i gymnasievalet, ett sätt att ta reda om vår skola eller utbildning passar dig är att komma och besöka oss på öppet hus. Kom in och hälsa på, kanske kommer du vara en av oss till hösten så hjärtligt välkommen in!


Intresseanmälan

Är du är nyfiken på vår skola? Vill du komma och hälsa på eller se till att inte missa några av våra öppna hus eller event? Gör då en intresseanmälan så ser vi till att hålla dig uppdaterad om vad som händer på skolan.

Nyheter

Hej! När nåt kul eller viktigt händer kan du läsa om det här i nyhetsflödet.

1 oktober, kl 07.00

”Vi har en bra gemenskap och god mat”

  Jakub Piszczek är 19 år och läser industritekniska programmet här på Framtidsgymnasiet i Linköping. Han har valt svetsteknik som...

Läs mer

31 augusti, kl 09.46

Ali pluggar Handel och service

  Ali Wahedy är 19 år och läser programmet handel och administration här på Framtidsgymnasiet Linköping. Han har valt inriktningen...

Läs mer

11 maj, kl 12.10

Film om Introduktionsprogrammen

Praktiska Gymnasieområdet har under hösten spelat in en film om introduktionsprogrammen. Filmen är riktad mot elever och vårdnadshavare med annat...

Läs mer
Se alla nyheter