Linköping

Tjena!

Vi blir Praktiska Gymnasiet Linköping!

I augusti nästa år går vi samman med Praktiska Gymnasiet och Hagströmska i Linköping! Vi kommer ta det bästa från alla tre skolor och tillsammans skapa Linköpings bästa yrkesgymnasium. Namnet på den nya skolan blir Praktiska Gymnasiet Linköping.

Du som tänkt söka till utbildningar på Framtidsgymnasiet Linköping ska alltså söka till Praktiska Gymnasiet Linköping istället.

Välkommen till ett nytt och starkare gymnasium i Linköping!

Läs mer om oss

Program

Höstterminen 2021 går vi samman med Praktiska Gymnasiet Linköping. Du som tänkt söka till utbildningar på Framtidsgymnasiet Linköping ska alltså söka till Praktiska Gymnasiet Linköping istället.

FRAMTIDSGYMNASIET <3 PRAKTISKA GYMNASIET

2021

Öppet Hus

Det kan vara svårt att veta vad man ska välja i gymnasievalet, ett sätt att ta reda om vår skola eller utbildning passar dig är att komma och besöka oss på öppet hus. Kom in och hälsa på, kanske kommer du vara en av oss till hösten så hjärtligt välkommen in!


Intresseanmälan

Är du är nyfiken på vår skola? Vill du komma och hälsa på eller se till att inte missa några av våra öppna hus eller event? Gör då en intresseanmälan så ser vi till att hålla dig uppdaterad om vad som händer på skolan.

Nyheter

Hej! När nåt kul eller viktigt händer kan du läsa om det här i nyhetsflödet.

1 februari, kl 07.13

”Här får du mycket stöd av bra lärare”

  Tilda Edström är 17 år och läser programmet handel och administration här på Framtidsgymnasiet Linköping. Hon har valt inriktningen...

Läs mer

4 januari, kl 07.08

”Efter studenten vill jag börja jobba direkt”

  Mohammed Saadani är 18 år och läser det industritekniska programmet här på Framtidsgymnasiet Linköping. Han har valt produkt och...

Läs mer

16 november, kl 16.48

Framtidsgymnasiet, Hagströmska och Praktiska Linköping bildar gemensamt yrkesgymnasium

I augusti nästa år går Praktiska Gymnasiet, Hagströmska och Framtidsgymnasiet i Linköping samman och bildar ett gemensamt yrkesgymnasium. Namnet på...

Läs mer
Se alla nyheter