Välkommen till oss!

Ska du börja hos oss i höst? Vad roligt! Här hittar du information om vad som händer när skolan börjar i augusti och vem du ska kontakta om du har frågor. Har du inte sökt till oss ännu men är intresserad av att göra det? Välkommen! Här nedan finns information om hur du gör för att söka till oss i sommar eller byta gymnasium till Framtidsgymnasiet.

Framtidsgymnasiet Linköping är en personlig och flexibel skola med runt 140 elever. Vi har små klasser och våra lärare har alltid tid att svara på frågor eller bara småprata lite. Hos oss lär du dig genom att prova på, inte läsa om det i en bok. Vi erbjuder en praktisk utbildning med glada och trevliga lärare som lägger stor vikt vid bemötande.

Vi vet att du vill lyckas i livet!

Rundtur på skolan

Är du nyfiken på hur det ser ut på Framtidsgymnasiet Linköping? Titta på filmen för att besöka oss hemifrån och ta en 3D-tur runt om på skolan.

Vi har lediga platser!

Har du inte sökt en gymnasieplats än eller vill du byta till oss i sommar? Ingen fara, vi berättar hur du ska göra och vart du ska vända dig.

Jag har inte sökt till gymnasiet

Om du inte har sökt till oss innan omvalsperioden slutade (3 maj) ska du kontakta Gymnasieantagningen Linköping. Du når dem på: gymnasieantagningen@linkoping.se. Mellan den 29/6 – 21/7 har gymnasieantagningen stängt och då hänvisas alla frågor till sommar-SYV, du hittar dem på Gymnasiestudera.se. Tänk på att det inte görs någon gymnasieantagning under sommaren.

Jag vill byta gymnasium

Har du blivit antagen på en annan skola men vill byta till Framtidsgymnasiet Linköping? Om du vill ändra ditt val behöver du kontakta Gymnasieantagningen Linköping på: gymnasieantagningen@linkoping.se. De har stängt mellan 29/6 – 21/7 och då hänvisas alla frågor till sommar-SYV som du hittar på Gymnasiestudera.se. Du kan också kika in på BytaGymnasium.se för mer information.

Fyll i en intresseanmälan här så kontaktar vi dig så snart vi kan

Kontakta oss i sommar

Har du frågor om skolan, programmen eller om det är något annat du vill veta om Framtidsgymnasiet? Hör av dig till Beatrice Stridhorje.

Jag finns här för dig hela sommaren!

Beatrice Stridh Örje
beatrice.stridhorje@framtidsgymnasiet.se

Skolstart hösten 2020

Terminsstart 18 augusti

Den 18 augusti kl. 12.00 välkomnar vi våra nyantagna elever i åk 1. Du kommer få träffa dina klasskompisar, mentorer och lärare, det blir även tid för dig att bekanta dig med verkstäder och skolans rutiner. Därefter startar vi upp lektionerna enligt schema redan dag två.

Här hittar du alla våra läsårstider

Vi har utbildat yrkesmän och yrkeskvinnor sedan 1998.

- Patrik Franzén, rektor

Vill du börja hos oss redan i augusti 2020?

Fyll i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan. Är du intresserad av att börja hos oss 2021 eller 2022? Fyll i en intresseanmälan nedan så om du vill ha information inför öppna hus och annat relevant som händer på skolan.

Digitalt öppet hus

Här har vi samlat all information du kan tänkas behöva för att få en så bra bild av skolan som möjligt. Vill du lära dig mer om programmen och se våra lärare och elever?

Klicka på knappen nedanför och träffa oss digitalt!