Jag heter Patrik och är rektor på skolan. Här vet vi att alla lär sig på olika sätt och vi ser till att hitta sättet som fungerar bäst för dig. Hos oss får du lära dig saker genom att prova på och jobba praktiskt. Du kommer att spendera mycket av din tid i våra moderna verkstäder, som har all utrustning du kan tänka dig.

Framtidsgymnasiet Linköping är en personlig och flexibel skola med runt 90 elever. Vi har små klasser och våra lärare har alltid tid att svara på frågor eller bara småprata lite. Hos oss lär du dig genom att prova på, inte läsa om det i en bok.

Vi har utbildat yrkesmän och yrkeskvinnor sedan 1998. Vi har nära samarbete med många företag i Linköping och den arbetsplatsförlagda utbildningen är en viktig del av programmen. Då får du komma ut till en arbetsplats och känna hur det är att jobba på riktigt. Det är ju det som är målet med din tid hos oss!

Välkommen till Framtidsgymnasiet!