Vi blir Praktiska Gymnasiet Malmö Norra!

Hösten 2022 byter vi namn till Praktiska Gymnasiet Malmö Norra och blir en del av gemenskapen på Praktiska Gymnasiet. Det innebär att du som tänkt söka till utbildningar på Framtidsgymnasiet Malmö ska söka till Praktiska Gymnasiet Malmö Norra istället.

Praktiska Malmö Norra

Våra program

Vi byter namn till Praktiska Gymnasiet Malmö Norra! Har du tänkt söka till utbildningar på Framtidsgymnasiet Malmö ska du istället söka till Praktiska Gymnasiet Malmö Norra.

Framtidsgymnasiet ♥︎ Praktiska Gymnasiet

2022

Öppet Hus

Det kan vara svårt att veta vilket gymnasium man ska välja, ett sätt att ta reda om vår skola eller utbildning passar dig är att komma och besöka oss på öppet hus. Kom in och hälsa på, kanske kommer du vara en av oss till hösten så hjärtligt välkommen in!


Praktik i Europa

Med utbytesprogrammet Erasmus+ kan du som elev göra din praktik utomlands på företag i Italien, Spanien, Frankrike och Tyskland. Praktiken är oftast tre veckor och du lär dig mycket om dig själv och ditt jobb.

Erasmus+
Utveckling

En unik möjlighet att utvecklas inom ditt yrke

Erfarenhet

Kom ut i världen och få nya erfarenheter

Intresseanmälan

Är du är nyfiken på vår skola? Vill du komma och hälsa på eller se till att inte missa några av våra öppna hus eller event? Gör då en intresseanmälan så ser vi till att hålla dig uppdaterad om vad som händer på skolan.

Nyheter

Hej! Om nåt kul eller viktigt händer kan du läsa om det här i nyhetsflödet.

18 januari, kl 10.33

Vi byter namn till Praktiska Gymnasiet Malmö Norra

Praktiska Gymnasiet Malmö Norra: Nytt namn för yrkesgymnasium Till hösten byter Framtidsgymnasiet Malmö namn till Praktiska Gymnasiet Malmö Norra. I...

Läs mer

9 juni, kl 09.53

Hanna pluggar till elektriker

  Hanna går första året på El- och energiprogrammet på Framtidsgymnasiet Malmö. Hon läser inriktningen Elteknik och säger att det...

Läs mer

15 maj, kl 11.46

Anna berättar om inriktningen Personbil

  Anna läser till personbilsmekaniker på Fordon- och transportprogrammet på Framtidsgymnasiet Malmö. Hon har varit intresserad av bilar sedan hon...

Läs mer
Se alla nyheter