Välkommen till oss!

På grund av rådande restriktioner har vi beslutat att alla våra öppna hus kommer ske digitalt tills vidare.
Vi tycker att det är väldigt tråkigt att inte kunna träffa er här hos oss. Vi kommer därför att ännu mer än tidigare använda vår webbplats, och våra sociala medier, för att berätta om skolan och vad vi kan erbjuda.

Fyll i formuläret nedan så skickar vi påminnelser inför våra digitala öppna hus för höstterminen 2020 och vårterminen 2021.

Du kan även nå oss på: 040-690 10 00 eller mejla till: malmo@framtidsgymnasiet.se

Besök Digitalt öppet hus här!

 

Vi sänder live 22 april

Träffa oss på ett digitalt öppet hus, oavsett vart du befinner dig. Vi sänder live från skolans Instagram kl. 17.30-18.00. Du får höra mer om hur det är att vara elev hos oss och vad som händer på våra olika program. Under tiden kan du ställa frågor till oss i chatten. Vi ses då!

 

Besök oss den 29 april på en privat visning

Torsdagen den 29 april  välkomnar vi dig till skolan på en guidad privat visning. Du får chans att träffa någon i personalen som guidar dig runt på skolan och svarar på dina frågor. Du bokar en tid klockan 16:00, 17:00 eller 18:00. Ni får max vara 3 i sällskapet.

För att boka en tid för ditt besök anmäler du dig på länken nedan och önskar en tid för ditt besök. Deadline dagen innan, 28 april för anmälan.

Anmäl dig här

 

Sms:a mig!

Fyll i formuläret så skickar vi en påminnelse inför öppet hus via SMS.

Information med anledning av covid-19

Din trygghet är viktig för oss och vi ber dig därför att göra en intresseanmälan inför ditt besök på Öppet hus. Detta för att vi snabbt ska kunna kommunicera eventuella förändringar till dig. På grund av covid-19 kan flera av våra öppna hus bli digitala eller bokningsbara.

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer samt AcadeMedias riktlinjer för att bromsa smittspridningen av covid-19. Våra öppna hus kommer hållas enligt de regler och riktlinjer som finns. Håll dig uppdaterad här på vår hemsida för information om ändringar kring Öppet hus för just vår skola.