Läs om vår hantering av Covid-19.

Välkommen till oss!

Ska du börja hos oss i höst? Vad roligt! Här hittar du information om vad som händer när skolan börjar i augusti och vem du ska kontakta om du har frågor. Har du inte sökt till oss ännu men är intresserad av att göra det? Välkommen! Här nedan finns information om hur du gör för att söka till oss i sommar eller byta gymnasium till Framtidsgymnasiet.

På Framtidsgymnasiet i Malmö har vi en härlig gemenskap och en trygg studiemiljö där alla blir respekterade. Det är viktigt att du trivs och kan slappna av när du pluggar, vi tar din arbetsmiljö på största allvar.

På vår skola är alla viktiga och vi bryr oss om varandra!

Vi har lediga platser!

Har du inte sökt till oss än eller vill du byta till Framtidsgymnasiet i sommar? Ingen fara, vi berättar hur du ska göra och vart du ska vända dig.

Jag har inte sökt till gymnasiet

Om du inte har sökt till oss innan omvalsperioden slutade (15 maj) ska du kontakta Gymnasieantagningen Malmö på: 040-34 33 90 eller antag@malmo.se.

Jag vill byta gymnasium

Har du blivit antagen på en annan skola men vill byta? Om du vill ändra ditt val behöver du kontakta Gymnasieantagningen Malmö på: 040-34 33 90 eller antag@malmo.se.
Du kan också läsa artikeln på BytaGymnasium.se för mer information

Mina kompisar börjar skolan men jag har fortfarande inte sökt

Den 15 september tar vi på skolan över antagningen, här hittar du våra kontaktuppgifter. Innan den 15 september är det Gymnasieantagningen Malmö som har hand om antagningen.

Fyll i en intresseanmälan här så kontaktar vi dig så snart vi kan

Rundtur på skolan

Är du nyfiken på hur det ser ut på Framtidsgymnasiet Malmö? Titta på filmen för att besöka oss hemifrån och ta en 3D-tur runt om på skolan.

Kontakt i sommar

Har du frågor om skolan, programmen eller om det är något annat du vill veta om Framtidsgymnasiet? Hör av dig till vår rektor Claes Calmram.

Jag finns här för dig hela sommaren!

Rektor

Claes Calmram
Tel: 076 – 647 05 67
claes.calmram@framtidsgymnasiet.se

Skolstart hösten 2020

Terminsstart tisdagen den 18 augusti

Första dagen har vi upprop för åk 1 kl. 09:00 (åk 2 och 3 börjar efter lunch). Du kommer få träffa dina klasskompisar, lärare och din mentor. Vi kommer även ha lite ”lära känna” aktiviteter tillsammans och du får bekanta dig med våra verkstäder och vilka yrkesutgångar som finns. Vi börjar redan första veckan med karaktärskurser och ni får lära er skolans rutiner.

Vi gör allt för att du ska känna dig som hemma.

- Claes Calmram, rektor

Vill du börja hos oss redan i augusti 2020?

Fyll i formuläret så hör vi av oss om vi har platser kvar på våra program.
Är du intresserad av att börja hos oss 2021 eller 2022? Gör en intresseanmälan så skickar vi dig information om öppna hus och annat som händer på skolan.

Digitalt öppet hus

Här har vi samlat all information du kan tänkas behöva för att få en så bra bild av skolan som möjligt. Vill du lära dig mer om programmen och se våra lärare och elever?

Klicka på knappen nedanför och träffa oss digitalt!