Göteborg och Malmö ställer om till digitala gymnasiemässor.

I år är det på grund av covid-19 inte möjligt att genomföra gymnasiemässor på det sätt vi är vana vid, istället bjuder Göteborg och Malmö in till digitala mässor. Detta ger dig som elev en möjlighet att få träffa lärare och elever från Framtidsgymnasiet för att ställa frågor om skolan och programmen. Vi kommer precis som vanligt att ha en monter med informationsmaterial där du kan chatta eller ha livemöten med våra representater från skolan, enda skillnaden är att du kan göra det ifrån ditt egen hem.

Mässan i Göteborg 6-8 oktober

6 oktober: 08:30-20:00

7 oktober: 08:30-20:00

8 oktober: 08:30-18:00

På det digitala mässgolvet kan du klicka dig runt mellan olika utställare, prata med studie- och yrkesvägledare och lyssna på intressanta seminarier. Du kan besöka mässan även utanför öppettiderna men har då inte möjlighet att chatta eller ha livemöten.

Mässan i Malmö 5-7 november

Det finns ännu inga spikade tider för mässan i Malmö då den fortfarande håller på att planeras men vi uppdaterar så snart vi får mer information.