Vi blir Praktiska Gymnasiet Nyköping

Hösten 2022 byter vi namn till Praktiska Gymnasiet Nyköping och blir en del av gemenskapen på Praktiska Gymnasiet. Det innebär att du som tänkt söka till utbildningar på Framtidsgymnasiet Nyköping ska söka till Praktiska Gymnasiet Nyköping istället.

Praktiska Nyköping

Program

Vi byter namn till Praktiska Gymnasiet Nyköping! Har du tänkt söka till utbildningar på Framtidsgymnasiet Nyköping ska du istället söka till Praktiska Gymnasiet Nyköping.

Framtidsgymnasiet ♥︎ Praktiska Gymnasiet

2022

Öppet Hus

Det kan vara svårt att veta vad man ska välja i gymnasievalet, ett sätt att ta reda om vår skola eller utbildning passar dig är att komma och besöka oss på öppet hus. Kom in och hälsa på, kanske kommer du vara en av oss till hösten så hjärtligt välkommen in!


Praktik i Europa

Med utbytesprogrammet Erasmus+ kan du som elev göra din praktik utomlands på företag i Italien, Spanien, Frankrike och Tyskland. Praktiken är oftast tre veckor och du lär dig mycket om dig själv och ditt jobb.

Erasmus+
Utveckling

En unik möjlighet att utvecklas inom ditt yrke

Erfarenhet

Kom ut i världen och få nya erfarenheter

Intresseanmälan

Är du är nyfiken på vår skola? Vill du komma och hälsa på eller se till att inte missa några av våra öppna hus eller event? Gör då en intresseanmälan så ser vi till att hålla dig uppdaterad om vad som händer på skolan.

Nyheter

Hej! När nåt kul eller viktigt händer kan du läsa om det här i nyhetsflödet.

17 januari, kl 13.50

Vi byter namn till Praktiska Gymnasiet Nyköping

Praktiska Gymnasiet Nyköping: Nytt namn för yrkesgymnasium Till hösten byter Framtidsgymnasiet Nyköping namn till Praktiska Gymnasiet. I samband med namnbytet...

Läs mer

22 oktober, kl 12.28

Kollegial samverkan leder till goda resultat för eleverna

Alla verksamheter utvecklas när medarbetare delar med sig av erfarenheter och lär sig nya saker tillsammans. Skolan är inget undantag...

Läs mer

30 juli, kl 07.55

Ludvig läser till kylmontör

  ”Jag lär mig om allt inom värme och kyla”   Ludvig Lundmark går i årskurs två på inriktningen kyl-...

Läs mer
Se alla nyheter