Vi backar dig!

Längtar du efter ett riktigt bra jobb och att tjäna dina egna pengar?

Har du inte riktigt koll på vad du vill göra efter gymnasiet? Det kan vara svårt att veta vad man vill i livet, därför finns vi på Framtidsgymnasiet här för att hjälpa dig hitta just din väg framåt. Alla människor är olika och därför anstränger vi oss för att verkligen förstå dig. När vi formar utbildningen efter dina behov, lär du dig lättare och mår bra i skolan. Vi tror på dig, och med stöd, struktur, och praktik ute på riktiga företag hjälper vi dig ut i livet och arbetslivet.

Bra lärare som lyssnar

Vi har tre skolor runtom i landet, alla är ganska små.

Det gör att alla känner alla och man försvinner inte i mängden. Att man trivs och har respekt för varandra är viktigt, vi brukar säga att här pratar vi med varandra, inte om varandra.

Att dina lärare är riktigt bra och har har jobbat länge inom det yrket är en förutsättning, men också att de tror på dig, förstår dig och inte ger sig förrän du har lyckats.

Här får du den teknik och de hjälpmedel du behöver för att klara dina studier. Det kan betyda att vi använder iPads, datorer, speciella program eller Youtube i undervisningen.

Grundades

1995