Välkommen till oss!

Ska du börja hos oss i höst? Vad roligt! Här hittar du information om vad som händer när skolan börjar i augusti och vem du ska kontakta om du har frågor. Har du inte sökt till oss ännu men är intresserad av att göra det? Välkommen! Här nedan finns information om hur du gör för att söka till oss i sommar eller byta gymnasium till Framtidsgymnasiet.

Vi ser fram emot att få lära känna dig och se dig utvecklas under åren hos oss. Vi tror på dig – och med stöd, struktur, och praktik ute på riktiga företag hjälper vi dig ut i livet och arbetslivet.

Framtiden väntar på dig!

Vi har lediga platser!

Har du inte sökt en gymnasieplats än eller vill byta till oss i sommar? Ingen fara, vi berättar hur du ska göra och vart du ska vända dig.

Jag har inte sökt till gymnasiet

Om du inte har sökt till oss innan omvalsperioden slutade (18 maj) ska du kontakta Gymnasieantagningen Storsthlm på: 08-580 080 00 eller gyantagningen@storsthlm.se.

Jag vill byta gymnasium

Har du blivit antagen på en annan skola men vill byta? Om du vill ändra ditt val behöver du kontakta Gymnasieantagningen Storsthlm på: 08-580 080 00 eller gyantagningen@storsthlm.se. Du kan också läsa artikeln på BytaGymnasium.se för mer information.

Mina kompisar börjar skolan men jag har fortfarande inte sökt

Den 12 augusti tar skolan över reservantagningen. Om du har frågor om reservantagningen ska du höra av dig till vår rektor Caroline asplund, du hittar våra kontaktuppgifter här.

Fyll i en intresseanmälan här så kontaktar vi dig så fort vi kan

Rundtur på skolan

Är du nyfiken på hur det ser ut på Framtidsgymnasiet Stockholm? Titta på filmen för att besöka oss hemifrån och ta en 3D-tur runt om på skolan.

Vår skola är positiv, flexibel och kreativ. Och vi har en stor gemenskap!

- Caroline Asplund, rektor

Kontakt i sommar

Har du fler frågor om skolan, programmen eller om det är något annat du vill veta om Framtidsgymnasiet? Hör av dig till vår rektor Caroline Asplund.

Jag finns här för dig hela sommaren!

Caroline Asplund
caroline.asplund@praktiska.se

Skolstart hösten 2020

Terminsstart 17 augusti

Första skoldagen träffas ni klassen för att lära känna klasskamrater och lärare. Vi går också igenom ditt schema och annan nödvändig information om skolan.

Därefter startar vi upp undervisningen enligt ordinarie schema. Ni kommer få mer information från era lärare om den utbildning ni valt och vilka kurser som ska läsas och vad de innehåller.

Här hittar du våra läsårstider

Vill du börja hos oss redan i augusti 2020?

Fyll i formuläret så hör vi av oss till dig så fort vi kan. Är du intresserad av att börja här 2021 eller 2022? Gör en intresseanmälan nedan så hör vi av oss till dig inför öppna hus och annat relevant som händer på skolan.

Våra program

Här ser du vilka program du kan välja hos oss. Har du inte de betyg som krävs har vi plats för dig ändå, vi hjälper dig in på något av våra introduktionsprogram.

Digitalt öppet hus

Här har vi samlat all information du kan tänkas behöva för att få en så bra bild av skolan som möjligt. Vill du lära dig mer om programmen och träffa våra lärare och elever?

Klicka på knappen nedanför och träffa oss digitalt!