Hej, jag heter Mathias och är rektor för Framtidsgymnasiet i Stockholm. Jag och mina lärare vet att alla lär sig på olika sätt, därför ser vi till att hitta sättet som fungerar bäst för just dig. Hos oss får du lära dig saker genom att prova på och jobba praktiskt. Du kommer att vara mycket ute i våra verkstäder, där våra lärare stöttar dig och ser till att du lär dig allt du behöver för att kunna börja jobba efter gymnasiet.

Vi har en skön stämning på skolan, där alla umgås med alla. Våra lärare är mer än bara lärare och många elever tycker att de är som kompisar som man kan fika ihop med på rasterna. När man trivs tillsammans och har respekt för varandra är det lättare att be sin lärare om extra hjälp om man behöver det. Så jobbar vi på Framtidsgymnasiet i Stockholm.

Vi har flyttat till nya, fräscha lokaler i Bromma. Hos arbetar du i en stor och modern verkstad och kommer vara väl förberedd när du ska ut och jobba på riktigt.

Vi har nära samarbete med många företag i Stockholm och den arbetsplatsförlagda utbildningen är en viktig del av programmen. Då får du komma ut till en arbetsplats och känna hur det är att jobba på riktigt. Det är ju det som är målet med din tid hos oss!

Hoppas att vi ses!

Mathias Svensson, rektor

mathias.svensson@framtidsgymnasiet.se

08-681 12 32/Tel: 0722- 31 85 71